Selena Gomezin asu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez ei välttämättä olisi yhtä kuuluisa ilman entistä poikaystäväänsä Justin Bieberiä. Yhdessä pari oli kuvatuimpia teinirakastavaisia. Eron jälkeen neitokainen on muun muassa keikkaillut ahkerasti.

Eilen Selena ikuistettiin Teksasin Dallasissa 106.1 KISS FM -radiokanavan Jingle Ball -tapahtuman punaisella matolla. Gomez oli pukeutunut asuun, joka sai hänet näyttämään huomattavasti ikävuosiaan vanhemmalta. Tummansininen housupuku kun olisi ehkä paremmin sopinut 21-vuotiaan laulajattaren äidille kuin tälle itselleen.

Selena Gomez on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on tänä vuonna päivänvalon nähnyt Stars Dance. Hänet on nähty elokuvissa Operaatio Prinsessa, Monte Varlo, Hot Mess, Spring Breakers ja Thirteen Reasons Why.