Sinkku, näin otat kaiken hyödyn irti vapaudestasi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Lähes jokaisella on ystäväpiirissään niitä sinkkuja, jotka jaksavat marista yksin elämisen masentavuudesta. Henkilö voi järjestää itkuvirren siksi, ettei hänellä satu tällä hetkellä olemaan tyttö- tai poikaystävää. Moiseen ei kuitenkaan ole syytä, sillä vapaudessa on omat etunsa.

Sinkku pystyy kuitenkin parisuhteessa elävää paremmin keskittymään täysin itsekkäästi oman elämänsä rakentamiseen. Suunnitelmissa ei tarvitse ottaa huomioon toista ihmistä, vaan voi mennä ja tulla omien mielihalujen mukaan. Parisuhteessa pitkän tähtäimen suunnitelmat voivat muuttua kokonaan.

Yksin elämisen aika sopii omien päämäärien pohtimiseen, jotta niistä voi varmistua. Kun romanttinen kumppani ilmestyy elämään, päähän alkaa tulvia vaaleanpunaisia ajatuksia yhteisen elämän iloista. Tuolloin on hyvä osata tehdä päätöksiä myös sen mukaan, mitä on itselleen kaavaillut.

Sinkkuna päätösvalta on koko ajan itsellä, eikä bileiltaa kavereiden kanssa tarvitse kysyä kumppanilta. Baarissa voi myös flirttailla mielensä mukaan, ja se on jopa suotavaa. Suomessa flirttikulttuuri voisi olla vieläkin vapautuneempi – silmäniskuja ja kepeää puhetta ei tarvitse pelätä tai tukahduttaa.

Sinkun elämänvaiheessa ei tarvitse kysellä Entä jos? -kysymystä. Kaikki salaisetkin halut on mahdollista toteuttaa, Elite Daily kertoo. Kukaan ei tule kysymään montako sänkykumppania henkilöllä on ollut viikossa, eikä sitä kuinka monta drinkkiä tuli kumottua kurkusta alas edellisenä iltana. Jos ohi kävelee viehättävä ihminen, hetkeen voi todella tarttua.

Parisuhteessa liian moni tottuu yhteisiin nukkumisjärjestelyihin, joissa unta on vaikea saada ilman omaa ”unikaveria”. Sinkku saa nukkua niin leveästi kuin haluaa ja vallata halutessaan koko sängyn sekä ryöstää peiton itselleen. Yksin elämisessä on puolensa, sillä silloin kuorsaaminen ja hampaiden narskuttelu ei häiritse ketään, ja nukkuma-ajan voi valita itse.