Kanye Westin kohuvideosta härskiä pilaa – poikarakkautta maantiellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West menivät äskettäin vihdoinkin kihloihin. Onnellinen pariskunta nähdään parhaillaan varsin rohkeissa kohtauksissa Kanyen uudella Bound 2 -musiikkivideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuten arvata saattaa, kohuvideosta on tehty jo erilaisia parodiaversioita internetissä. Myös näyttelijät Seth Rogen ja James Franco ovat päättäneet tehdä videostaan oman tulkintansa. Youtubessa nähtävä versiointi on muutoin lähes suora kopio Kanyen alkuperäisestä videosta, mutta tällä kertaa miestähdet esittävät räppärin ja Kimin roolit alastonkohtauksia myöten.

Bound 2 on Kanye Westin julkaiseman Yeezus-albumin kymmenes ja viimeinen kappale. Musiikkivideon on ohjannut Nick Knight. Bound 2 -kappaletta on ylistetty useasti ja monen eri tahon toimesta albumin parhaimmaksi tuotokseksi, sillä kyseessä on kieroutuneilla fantasioilla ryyditetty rakkauslaulu.