Koira pistettiin lumilabyrinttiin – selvitti tilanteen huijaamalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet koirat ovat sydän tulvillaan iloa päästessään lumihankeen telmimään. Ihmiset voivat rakennella huvikseen lumiukkoja ja labyrinttejä, mutta hännänheiluttajat eivät niitä kunnioita, vaan riehuvat lumen keskellä mielensä mukaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt tästä on nähty todiste, kun omistaja laittoi koiransa kiperään lumilabyrintti-haasteeseen. Otus päästettiin ulos ja sen piti mennä labyrinttiä pitkin ja löytää haistelemalla piiloutunut kotiväkensä edustaja. Koira kulki hetken aikaa sääntöjen mukaan, mutta juoksenteli sitten lumen seasta henkilön luo.

Omistaja naureskeli YouTube-videolla Ginzey-koiran huijanneen kaikkia. Perhe toisti saman vitsin muutamaan kertaan, mutta vilkas eläin ei pysynyt labyrintin rajojen sisällä, vaan lähti taas sooloilemaan.