Claudia Romanin minihame paljasti takapuolen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani nähtiin äskettäin Miami Beachilla suomalaisille tutussa seurassa. Hänen mukanaan oli 21-vuotias Jessica Edström, joka valittiin tänä vuonna GTI-tytöksi. Kaunottaret viettivät keskenään hauskaa aikaa rannalla.

Nyt 31-vuotias Claudia on ikuistettu kävelyllä South Beachilla Floridassa. Romani oli vetäissyt ylleen napapaidan ja hameen, jota voi huoleti kutsua roiskeläpäksi, sillä kaunottaren pakarat pilkottivat kangaskaistaleen alta esiin huomiota herättävästi.

Romani pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja esiintyi siellä bikineissä. Hänet tunnetaan kosmopoliittina mallina, joka on esiintynyt monien miestenlehtien kansissa. Julkkis on asunut vuosien varrella synnyinmaansa ohella Britanniassa ja Tanskassa. Tällä hetkellä hän asustelee Miamissa.