Outo joulutarjous: Osta joulukuusi – saat ilmaisen kebabin

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joulun alla ihmiset kiinnostuvat yleensä shoppailusta tavallista enemmän, sillä juhlapyhien perinteisiin tulee varautua oikeanlaisten ruokien, koristeiden ja lahjojen kanssa. Joulukuusi on tärkeä perinne ympäri maailmaa.

Nyt Britanniassa eräs supermarketti on halunnut houkutella asiakkaita erikoisella tarjouksella, jolla kuusen ostaja saa samalla vatsansa täyteen ruokaa. Manchesterilainen Khawaja Brothers Mini Market tarjoaa nimittäin asiakkaalle ilmaisen kebabin jokaisen myydyn kuusen myötä. Omistaja hyödyntää toisen Adam’s Chippy -yrityksensä ravintolatuotteita.

– Mielestäni kebab sopii meille. Tarjous alkoi tänä vuonna ja myymme 1.500 puuta joka vuosi. Adam’s Chippy on toinen yrityksemme ja yritämme mainostaa molempia, kommentoi kaupan työntekijä Malik Metro-lehdelle.