Ex-kihlattu haikailee Miley Cyrusia – palaamassa yhteen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Miley Cyrusin ja näyttelijä Liam Hemsworthin monivuotinen suhde päättyi äskettäin, kun pari purki kihlauksensa. Syyksi on spekuloitu viihdemedioissa sitä, että miestähti pelkäsi laulajattaren rohkean tyylin lopulta tekevän hallaa hänen elokuvauralleen.

Nyt Nälkäpelin kakkososaa tähdittävä Liam on kuitenkin päässyt tunnemyllerryksessään siihen pisteeseen, että ikävä entistä suhdetta kohtaan on kova. Mies haluaa Us Weekly -lehden mukaan voittaa Mileyn sydämen jälleen takaisin, vaikka neidon kerrotaan suhtautuvan aikeeseen epäilevästi.

– Liam on yrittänyt olla jälleen yhteydessä. Hänellä on edelleen tunteita. Viehätysvoima ei ole mennyt mihinkään, kommentoi sisäpiirin lähde lehdelle.

Miley tunnusti äskettäin kirjoittaneensa Liamille rakkauskirjeen, jossa hän pahoitteli käyttäytymistään ja tahtoi saada vielä yhden mahdollisuuden. Hetki sen jälkeen Liam kertoi olevansa sinkku, eikä enää tapaillut latinokaunotar Eiza Gonzalezia, joka yritti vain hyötyä urallaan miehen kustannuksella. Aika näyttää, palaako Hollywood-pari jälleen yhteen.