Miley Cyrus rietaskeli jälleen – seksiä Joulupukin kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplaulaja Miley Cyrus on aiheuttanut viime kuukausina kovasti kohua härskeillä esiintymisillään, jotka ovat saaneet kovasti kritiikkiä osakseen. Hänet nähtiin muun muassa MTV-gaalassa puolialastomana ja twerkkasi itsensä kohuotsikoihin. Sittemmin sama meno on jatkunut.

Eilen Miley Cyrus esiintyi Kiis FM Jingle Ball -konsertissa, jossa hän päätti rietastella Joulupukin kanssa. Esiintymislavalle nousi nimittäin kesken esityksen Joulupukiksi pukeutunut mies, jonka kanssa Miley simuloi seksiaktia yleisömeren edessä.

Parhaillaan Miley esiintyy Will.i.amin uudella Feelin’ Myself -videolla French Montanan ja Wiz Khalifan kanssa. Cyrusin yllä nähdään mustat PVC-liivit ja alaosa. Disney-maine näyttää siis olevan menneen talven lumia, sillä neito räppää videolla rohkeasti. Mileyn invaasio rap-skeneen on alkanut tyylinvaihdoksella ja hiphop-musiikkivideoilta tutulla pepun heiluttamisella, eli twerkkaamisella.