Tietokoneen lisävaruste – naisen alapää hiveltävänä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillakin ihmisillä on tapana koristella kannettavia tietokoneitaan, kuten Apple Mac Bookia, erilaisilla tarroilla. Tarrojen aiheet vaihtelevat artisteista ja bändeistä erilaisiin poliittisiin sloganeihin. Mutta miltä tuntuisi hipelöidä naisen genitaalialuetta samalla, kun työskentelee omalla tietokoneellaan?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt se on mahdollista DoubleClit Here -tarran avulla. Kuten tarkkaavaisimmat ehkä pystyivät jo päättelemään, tarrassa on kuva naisen vaginasta, ja se asetetaan tietokoneen kosketuslevyn päälle. Hieman yllättäen tuotteen kehittelijän mielessä eivät ole olleet niinkään esimerkiksi toimistojen huumoriveikot tai pornon suurkuluttajat. DoubleClitin luoneella Eliza Dunawaylla on ollut tarraa kehitellessään mielessään feministiset ajatukset.

– Liian usein meitä opetetaan tuntemaan ällötystä kehon osaa kohtaan, joka on todellisuudessa kaunis ja tärkeä… DoubleClitillä yritämme rikkoa siihen liittyvää häpeää esittämällä vaginan uudella, hauskasti interaktiivisella OMG-tyylillä, Eliza Dunaway kuvailee The Daily Dot -sivuston mukaan.

Dunaway aikoo esitellä DoubleClitiä tammikuussa Las Vegasissa järjestettävillä 2014 AVN Expo -messuilla. Hän on myös yrittänyt hankkia tuotteelle rahoitusta IndieGogo-varankeruusivustolle. Vaginatarra oli kuitenkin sivustolle liikaa, ja se poistettiin sieltä ”sopimattomaan sisältöön” vedoten.