Naya Rivera on huippuseksikäs koiranulkoiluttaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Glee-musikaalisarjasta on meneillään Yhdysvalloissa kuudes ja viimeinen tuotantokausi. Yksi sarjan myötä tunnetuksi nousseista tähdistä on Naya Rivera, joka on luonut uraa näyttelemisen lisäksi myös muusikkona.

Nyt tummaverinen kaunotar on todistanut olevansa kuuma ilmestys myös suorittaessaan näennäisesti arkisia askareita kuten koiran ulkoiluttamista. Pinkkeihin urheilurintaliiveihin pukeutunut Naya Rivera kuvattiin losangelesilaisessa puistossa taluttamassa Lucy-koiraansa, nauttien samalla musiikista kuulokkeidensa kautta.

Naya Rivera on losangelesilainen näyttelijätär, joka meni äskettäin kihloihin räppäri Big Seanin kanssa. Glee-sarjassa 26-vuotias neitokainen esittää häijyä cheerleaderia, Santana Lopezia. Roolihahmo sai lisäsyvyyttä ohjelmassa, kun hän paljastui tunteidensa kanssa kipuilevaksi lesboksi.