Snooki syttyy Miley Cyrusiin: ”Dildoja, seksileluja ja strippariasuja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jersey Shore -realitysarjasta tuttu rämäpää Nicole Polizzi, eli Snooki, on viisastunut paljon äitiytensä myötä. Hänestä näyttää tulleen eräänlainen Hollywoodin mammahahmo, sillä nyt kaunotar on alkanut suunnitella avunantoa kohupoppari Miley Cyrusille.

Snookin mielestä Mileyllä menee elämässään tällä hetkellä lujaa, mutta se ei häntä varsinaisesti huoleta. Itse asiassa julkkis haluaisi ystävystyä ”hullun” Cyrusin kanssa, ja hän uskoo, että parivaljakosta tulisi helposti parhaat kaverit. Snooki alkoi suunnitella haastattelussa sopivaa joululahjaa seksuaalisesti vapautuneelle poptähdelle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Ostaisin hänelle joululahjaksi dildoja, vähän seksileluja ja menisin stripparikauppaan ostamaan kuumia strippariasuja. Hän rakastaa olla alasti, ja on mukava nähdä hänet ilman vaatteita, koska hän on kuuma. Minusta hän on todella seksikäs, kommentoi Snooki Celebuzz-lehdelle.

Snookin mielestä Cyrus voisi esimerkiksi twerkata joulupukille. Nykyään punahiuksisena viihtyvä 144-senttinen nainen keskittyy hurjan bile-elämän sijaan lapsensa kasvattamiseen ja häiden suunnittelemiseen. Lisäksi neitokainen esiintyy Yhdysvalloissa esitettävässä Tanssii Tähtien Kanssa -televisiosarjassa.