Mariah Carey korosti uhkeita muotojaan – kuin Venus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman upeimpiin lauluääniin voitaneen lukea Mariah Careyn suloääni. Tähti nähtiin taannoin American Idol -ohjelman tuomaristossa, mitä hän ei muistellut jälkikäteen lämmöllä. Uhkean diivan mielestä kokemus oli kuin työpaikka Helvetissä.

Nyt Mariah on ikuistettu esiintymässä Rockefeller Centerissä New Yorkissa. Neitokainen lauloi yleisölle tilaisuudessa, jossa sytytettiin kaupungin joulukuusen valot. Muodokkaan Venuksen yllä nähtiin joulunpunainen mekko ja valkoinen vartalonmyötäinen talviunelma-leninki.

American Idol -sarjan työympäristöä tylyttänyt Carey viittasi todennäköisesti kommentillaan kollegaansa Nicki Minaj’hin, jonka kanssa hän ajautui useaan otteeseen sanasotaan. Mariahista tuntui nimittäin omien sanojen mukaan siltä, kuin hän olisi ollut joka päivä Helvetissä töissä Saatanan kanssa. Piinapenkki loppui, kun molemmat neidot lopettivat tuomaristossa yhden kauden jälkeen.