Miley Cyrus teki raskaansarjan aluevalloituksen – kohuräppärin levyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vastikään varkaiden uhriksi joutunut Miley Cyrus nähdään parhaillaan Will.i.amin tuoreella Feelin’ Myself -videolla. Kappaleessa myös rap-taitojaan esittelevä Cyrus nähdään videolla tietenkin paljastavissa vaatteissa, tällä kertaa mustassa PVC-asussa.

Miley Cyrus kuulunee naisräppäri Lil Kimin fanikuntaan, sillä hän pukeutui kohuartistiksi tämänvuotisissa Halloween-juhlissa. Nyt tähdet ovat tehneet myös yhteistyötä, jonka tuloksia tullaan kuulemaan Lil Kimin Hard Core 2K13-mix tape -levyllä. Miley on mukana asiaankuuluvasti nimetyllä Bad Bitches, eli ”pahat nartut” -kappaleella.

Popparit tuntuvat siirtyneen yhä lähemmäs räppäreitä ja räppärit poppareita – oli katse sitten Suomen kokoisessa maassa tai rapakon takana. Teinipoppari Justin Bieber räppäsi myös taannoin Maejor Alin Lolly-kappaleella. Mileyn invaasio rap-skeneen on alkanut astetta tuhmemmalla tyylinvaihdoksella ja hip hop -musiikkivideoilta tutulla pepun heiluttamisella eli twerkkaamisella.