Nainen haluaa vuokrata itselleen perheen jouluksi: ”En ole koskaan saanut äidiltä halausta”

Lifestyle · Stara.fi

Verkosta löytyy mitä tahansa kenelle tahansa, mutta joidenkin tuotteiden tai palvelujen saaminen lienee keskimääräistä vaikeampaa. Nyt Jackie Turner on julkaissut Craigslist-ilmoitussivustolla haluavansa vuokrata itselleen jouluksi perheen.

Lapsena vuosien ajan kaltoinkohteltu ja vuoden vankilassa istunut 26-vuotias opiskelija Jackie Turner haluaa ensi joulunsa olevan erilainen, joten hän etsii itselleen perhettä, jossa voisi viettää joulun ja tuntea itsensä rakastetuksi. Hän maksaa perheenjäsenilleen kahdeksan dollarin tuntipalkkaa muutaman päivän ajalta.

– Etsin isää ja äitiä, jotka voivat antaa minulle muutaman päivän ajan huomiota ja jotka saavat minut tuntemaan, että olen heidän elämänsä valo. Minä todella tarvitsen sitä. En ole koskaan saanut äidiltä halausta enkä tiedä miltä tuntuu katsoa isää silmiin ja tuntea rakkautta, Turner kirjoitti Stockton News10 -uutiskanavan mukaan.

Ilmoitukseen tuli lukuisia vastauksia perheiltä, mutta vielä useampia kohtalotovereilta. Siksi Turner onkin perunut suunnitelmansa ja aikoo sen sijaan perustaa itse perheen, jossa hän ja kohtalotoverit voivat yhdessä tuntea itsensä rakastetuksi.