Miley Cyrus Suomeen kesäkuussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken kuumin ja puhutuin poptähti Miley Cyrus saadaan kesällä ensivisiitilleen Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan. Viime aikoina listojen kärkisijoilla Wrecking Ball ja We Can’t Stop -hiteillään viihtynyt Miley Cyrus konsertoi Helsingin Hartwall Areenalla sunnuntaina 1. kesäkuuta.

Tänä syksynä julkaistu Bangerz on Miley Cyrusin neljäs albumi ja samalla hänen neljäs levynsä, joka on noussut suoraan julkaisuviikollaan Yhdysvaltain Billboard-listan ykköseksi. Miley on tehnyt levyllä yhteistyötä esimerkiksi Mike Willin, Pharrell Williamsin, Futuren, Nellyn, Will.i.amin ja Britney Spearsin kanssa.

Levyn ensisingle We Can’t Stop on ollut megahitti tanssilattioilla ympäri maailmaa varsinkin sen jälkeen, kun Miley esitti kappaleen MTV Video Music Awardsissa kohutussa show’ssa, johon kuului twerkkausta, jättinalleja ja kuuluisa vaahtomuovisormi. Tuorein single Wrecking Ball on noussut hitiksi singahtamalla listaykköseksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi Yhdysvalloissa. Kappalen video kerännyt jo huikeat 392 miljoonaa katselukertaa.