Jos naiset kiihottuisivat kuin miehet – katso hulvaton video

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehet tunnetaan siitä, että he saattavat kiihottua seksuaalisesti hyvinkin nopeasti ja yllättävissä tilanteissa. Erektio on monelle urokselle joka-aamuinen asia, ja pikku veitikka saattaa ilmoitella itsestään päivänkin aikana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Naiset eivät välttämättä ymmärrä tätä ominaisuutta kaksilahkeisissa – he eivät voi kiihottumiselleen mitään. Olisikin opettavaista, jos naisetkin kokisivat vastaavia tiloja missä tahansa. Nyt on tehty koominen YouTube-video, jossa näytetään, millaista hämmennystä neitokaisten jatkuva kiihotustila toisi tullessaan.

Videolla nähdään useita naisia housut märkänä. Eräässä luokkahuoneessa torkkuvan kaunottaren housut suorastaan valuvat nesteitä lattialle asti. Toinen nainen kuivaa hiustenkuivaajalla jalkoväliään, koska hän ei halua muiden näkevän tilaansa.