Mies sai tarpeekseen tyttöystävän shoppailusta – hyppäsi kuolemaan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Itsetuhoisuutta voi olla monenlaista. Joku viiltelee teini-iässä ranteitaan tai välttää varttuneempana elämänsä hyviä mahdollisuuksia. Jollakulla negatiivisten ajatusten kierre voi jäädä päälle, ja silloin puhutaan jo vakavasta ongelmasta.

Daily Mail -lehti uutisoi nyt tapauksesta, jossa kiinalainen mies hyppäsi ostoskeskuksen parvekkeelta, koska sai tarpeekseen tyttöystävänsä shoppailusta. 38-vuotias Tao Hsiao oli ollut naisen seurana Itä-Kiinassa Xuzhoussa sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Sivulliset kuulivat miehen valittavan seuralaiselleen ostoskassien kantamisesta.

Pari riiteli siitä, että tyttöystävä halusi käydä vielä yhdessä kaupassa katsomassa alennuksessa olevia kenkiä. Taolle tämä oli liikaa. Hän heitti ostoskassit maahan ja hyppäsi läheiseltä parvekkeelta kuolemaansa. Seitsemän kerroksen pudotus tappoi miehen samantien. Ostoskeskuksen edustaja kommentoi tapauksen jälkeen, että joulun aika voi olla monelle todella stressaavaa aikaa.