Leonardo DiCaprio murheen murtama – velipuoli katosi mystisesti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio tunnetaan lahjakkaana näyttelijänä, joka on esiintynyt esimerkiksi elokuvissa Gilbert Grape, Ota kiinni jos saat, The Departed, Suljettu saari ja Inception. Mies lähentelee jo nelikymppisiään, mutta hänellä on edelleen usein käsipuolessa parikymppinen vaalea malli.

Nyt Leon pintaliitoelämään on tullut kupruja. Hänen kerrotaan olevan sairaalloisen huolissaan velipuolensa Adam Farrarin yhtäkkisestä katoamisesta. Mies pääsi vankilasta kuukausi sitten, eikä hänestä ole sen jälkeen kuulunut mitään. Lähipiiri on yrittänyt tavoittaa miestä esimerkiksi puhelinsoitoin.

– Leo on yrittänyt auttaa häntä, mutta heidän suhteestaan on tullut vuosien varrella vaikeampi. Olemme kaikki huolissamme Adamista, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Leonardo DiCaprio teki läpimurtonsa elokuva-alalle, kun hänet valittiin satojen hakijoiden joukosta Toby Wolffin rooliin elokuvaan Tämän pojan elämä. Menestyi jatkui Gilpert Grape -elokuvan roolilla, jossa tähti esitti kehitysvammaista poikaa. Tähteys sai lisähehkua William Shakespearen Romeo + Julia -elokuvan ansiosta. Lopullinen kaneetti oli kuitenkin jättimenestys Titanic, joka nosti Leon maailmantähdeksi ja seksisymboliksi.