Älä lähetä lemmenviestejä Instagramissa – voi käydä näin nolosti

Digi Lifestyle · Anna Poikkimäki

Joskus ihmiset voivat olla sanottuja sarjadeittailijoita, jolloin he saattavat lähetellä lemmenkipeitä tekstiviestejä useammille miehille tai naisille varmistaakseen halutun lopputuloksen. Välttämättä Instagram-palvelua ei kannata viestien lähettelyyn hyödyntää.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Sarjaviestittely voi nimittäin kolahtaa omaan nilkkaan, ellei tunne tarpeeksi käyttämäänsä sosiaalista mediaa. Nyt eräs mies on nimittäin lähettänyt saman kuvan useammille neitokaisille, eikä itse tajunnut, että kyseiset naiset voivat Instagram-sivustolla nähdä keille muille viesti on lähetetty. Uros jäi siis verekseltään kiinni.

Eräs neitokaisista kommentoikin asiaa terävään sävyyn. Hän tiedusteli mieheltä, eikö tämä tajua, että hän tietää muistakin naisista palvelun ansiosta. Kaksilahkeisen vastauksesta ei ole tietoa, mutta todennäköisesti häntä nolotti.