Lapset evakuoitiin uima-altaasta – tekojalkaa luultiin tirkistelijäksi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Lasten hyväksikäyttötapauksia tulee aika ajoin ilmi uutisissa, minkä vuoksi aikuiset ovat yhä vainoharhaisempia asian suhteen. Nykyään lapsille ystävällinen yksinäinen mies on välitön epäilyksen aihe. Joskus hämminkiä voi aiheutua pelkästä tekojalasta.

Britannian Kentissä sijaitsevassa vapaa-ajankeskuksessa koettiin jännittäviä hetkiä, kun henkilökunta luuli pukuhuoneen kopista esiin pilkistävää jalkaproteesia lapsia kurkkivaksi tirkistelijäksi. Mahdollisen pervon takia paikalla olleet 8 – 9-vuotiaat lapset evakuoitiin opettajiensa avustuksella kokonaan pois uima-altaalta.

Tutkimuksien jälkeen selvisi, että kyseessä ei ollut ihminen, vaan erään uimarin koppiin jättämä tekojalka. Larkfieldin vapaa-ajan keskuksen väki saattoi paljastuksen jälkeen huojentua, uutisoi Daily Mirror -lehti.