Treffien karu päätös – tätä kohtaloa yksikään mies ei toivo

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Treffien aikana moni kaksilahkeinen saattaa miettiä mahdollisuutta päästä naista lähelle esimerkiksi suudelmien merkeissä. Kaamea totuus tulee selville vähintään tapaamisen lopuksi, jos neitokainen torjuukin uroksen lähentymisyritykset tylysti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vastaava tilanne on päätynyt YouTube-videolle valvontakameran ansiosta. Parin treffit ovat tulleet päätökseen ja mies on päässyt saattamaan daaminsa kotiovelle asti. Hän yrittää sipaista naisen hiuksia hellästi, mutta käsi työnnetään pois.

Kun olisi mahdollisuus esimerkiksi suudelmaan, nainen vain halaa nopeasti miestä ja livahtaa sitten sisään asuntoonsa. Komistuksen ajatukset on helppo lukea tilanteen jälkeen. Tänä iltana taisi tulla pakit. Auts.