Nainen tulee raskaaksi robotin avulla – pian täyttä totta

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Robottitekniikka on ottanut viimeiden parin vuosikymmenen aikana huikeita harppauksia, ja ihmisen kokoiset ja muotoiset robotit osaavat jo esimerkiksi juosta vaikkapa metsässä. Suurikokoisten robottien lisäksi myös hyvin pienikokoisia nanorobotteja käytetään yhä enenevässä määrin. Pian myös naisen hedelmöittämiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tutkijat ovat selvitelleet jo vuosien ajan miten pienenpieniä robotteja voidaan käyttää lääketieteessä esimerkiksi kuljettamaan täsmälääkettä juuri oikeaan paikkaan ihmisen kehossa. Samaa teknologiaa tullaan jatkossa käyttämään myös naisten keinohedelmöittämiseen, jolloin siittiöt saadaan kuljetettua suoraan oikeaan paikkaan. Saksan Dresdenissä on jo onnistuttu siirtämään härän spermaa robotin avulla. Enää on vain ajan kysymys koska sama tehdään myös ihmisellä.