Nainen, onko kiikarissa vanhempi mies? Muista nämä kolme asiaa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Moni nainen voi kokea jossain vaiheessa viehtymystä häntä vanhempaan mieheen. Psykologinen pohdinta omaan isäsuhteeseen liittyen lienee tällaisessa tapauksessa enemmän sääntö kuin poikkeus. Kaikki eivät kuitenkaan lähde suhteeseen kypsemmän uroksen kanssa etsiäkseen hänestä isähahmoa.

Siltikin romanssissa eri ikäisen kaksilahkeisen kanssa saattavat nousta esille erilaiset teemat kuin silloin, kun nainen heilastelee ikätoverinsa kanssa. Woman’s Health -lehden mukaan on olemassa kolme asiaa, jotka jokaisen naisen kannattaa käydä mielessään läpi ennen ikäero-suhteeseen ryhtymistä.

On esimerkiksi tärkeää miettiä, miten vanhempi mies suhtautuu lapsiin. Onko hänellä omia jo ennestään, ja haluaako hän uusia? Jos olet itse vielä lapseton sinkku ja haluat ympärillesi suuren perheen, on hyvä tarkistaa, että mies on samaa mieltä. Mikäli herra ilmoittaa kättelyssä kokeneensa jo asian kertaalleen ja kyllästyneensä perherutiineihin, suhdetta kannattaa miettiä tosissaan.

Vanhemman miehen mukana tulevat hänen sukulaisensa ja ystävänsä, jotka todennäköisesti ovat sinua vanhempia. Kiinnostaako heidän kanssaan viettää aikaa säännöllisesti, vai haluatko oman ikäistäsi seuraa lähipiiriin? Elämänvaiheet voivat olla hyvin erilaisia, mikä vaikuttaa myös jutunaiheisiin. Jos taas koet olevasi vanha sielu ja jutun juurta riittää, mikäpä estää tuttavuuksia syntymästä.

Ikäeron huomaa paremmin, kun miehelle kertyy lisää vuosia. Mikäli miehesi on nyt vanha, hän ei tule tuosta enää nuortumaan. Oletko valmis kestämään sen, että hän tulee vuosi vuodelta näyttämään ikääntyneemmältä? Mitä ajattelet esimerkiksi hiusten harmaantumisesta tai hiusrajan nousemisesta? Jos iän tuomat muutokset rakkaan kehossa eivät huoleta, voit huoleti antaa suhteelle mahdollisuuden.