60 vuoden ikäero ei haittaa – Hugh Hefnerin vaimo jumaloi miestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner on nykyään jo 87-vuotias vanhus. Viihdemoguli asteli vuosi sitten alttarille 60 vuotta nuoremman tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Nuori neitokainen ylistää Hughin olevan hänen elämänsä rakkaus.

27-vuotias blondi kertoo hänen ja Hefnerin avioliiton olevan onnellisempi kuin koskaan aiemmin, ja hänen aviomiehensä saa tuntemaan vaimonsa olon todella rakastetuksi. He palasivat taannoin yhteen suunnattoman ikävän seurauksena, ja nyt heidän elonsa on hauskaa ja romanttista.

– Hän on todella romanttinen ja lämmin. Välitämme toisistamme äärimmäisen paljon ja tulemme hyvin toimeen. En huomaa ikäeroamme ja hän on todella hauska, Crystal kertoo Access Hollywood Liven haastattelussa.

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.