Stara Hugh Hefner

Viihdeuutiset

Hugh Hefner täytti 88 vuotta – katso kuvat synttäribileistä

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner täytti 2. huhtikuuta 88 vuotta. Mies on järjestänyt Playboy-kartanoksi kutsutussa kodissaan vuosien aikana ikimuistoisia tapahtumia ja nyt miehen syntymäpäiviä juhlittiin Casablanca-elokuvaa katsellen.

Hugh Hefner kutsui ystävänsä viettämään syntymäpäiviään Playboy-kartanoon kuuluisan vuonna 1942 julkaistun Casablanca-elokuvan merkeissä. Usein kaikkien aikojen parhaiden elokuvien joukkoon äänestetty Casablanca houkuttelikin paikalle joukon eturivin vieraita, jotka olivat pukeutuneet parhaimpiinsa. Miesten pukukoodiin kuului valkoinen takki ja musta rusetti, naisilla oli iltapuvut tyylinsä mukaan.

Lähellä Beverly Hillsiä sijaitseva Playboy-kartano on upea rakennus, jossa on 30 huonetta ja asuinpinta-alaa yli tuhat neliömetriä. Lukaali sijaitsee 2,31 hehtaarin tontilla ja se on yksi Los Angelesin alueen suurimmista yksityisasuntotonteista. Viihdemoguli asteli reilu vuosi sitten alttarille 60 vuotta nuoremman tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. 27-vuotiasi neitokainen ylisti hiljattain Hughin olevan hänen elämänsä rakkaus.

Viihdeuutiset

Hugh Hefner syttyi todella – haluaa tämän kaunottaren Playboyn kanteen

Playboy-moguli Hugh Hefnerin kuuluisassa miestenlehdessä ovat poseeranneet kaunottaret eri vuosikymmenillä. Lehti noudattaa edelleen samaa tutuksi tullutta linjaansa – kuviin pääsevät poseeraamaan vain alansa kuumimmat seksipakkaukset. Nyt Hugh on iskenyt silmänsä erääseen neitoon.

87-vuotias mies pitää nimittäin The Wolf of Wall Street -elokuvan tähteä Margot Robbieta täydellisenä ehdokkaana Playboy-lehteen. Hugh Hefner jakoi mielipiteensä Us Weekly -lehden haastattelussa. Konkari suitsutti vaaleahiuksista australialaisnäyttelijätärtä monisanaisesti.

– Haluamme aina viimeisimmän, suosituimman tytön lehteemme. Se muuttuu viikoittain. Se The Wolf of Wall Street -elokuvassa Jordan Belfortin vaimoa näyttelevä nainen on erittäin kaunis. Hänet pitäisi saada Playboy-lehteen. Lähettäkää hänelle viesti! Olemme valmiina häntä varten. Hän olisi upea, kertoi Hugh Hefner.

Gold Coastilta Australiasta kotoisin oleva Margot Elise Robbie nousi kuuluisuuteen saippuasarjasta Neighbours. Neito on sittemmin noussut tähtien A-listalle rooleillaan Oli aikakin ja The Wolf of Wall Street. Kaunottarelle povataan erittäin lupaavaa uraa Hollywoodissa, ja hän kuuluu tämän hetken kuumimpiin julkkisneitoihin. 23-vuotias tähti heilasteli Leonardo DiCaprion kanssa heidän yhteisen elokuvansa kuvauksissa.

Viihdeuutiset

86-vuotias Playboy-moguli avautui: ”Naiset käyttävät minua hyväkseen”

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi viime vuonna nuoresta kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 26-vuotiaan blondin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Pariskunta palasi kuitenkin yhteen pari kuukautta sitten. Nyt Hefner on kertonut monien naisten käyttävän häntä hyväksi, ja paljastaa kaunottarien usein deittailevan häntä vain seksin tai kuuluisuuden vuoksi. Miestä tämä ei kuitenkaan haittaa, vaan Playboy-moguli ottaa huomiosta kaiken ilon irti.

– En loukkaannu tällaisesta. Todellisuus on, että naiset käyttävät minua tullakseen kuuluisaksi, ja olisi typerää olla huomioimatta tätä faktaa. Jos he käyttävät minua seksiin, sehän on vain iso kohteliaisuus minun ikäiselleni miehelle, kertoo Hugh Hefner Zeit Online -lehdelle.

Lehtimoguli on deittaillut parikymppisiä naisia siitä lähtien, kun mies oli itsekin sen ikäinen. Iän mukana hänen naismakunsa ei ole muuttunut, vaan Hefner nauttii edelleen nuorten tyttöjen seurasta. Hänen mukaansa nuoret rakastajattaret eivät ole pahimmasta päästä, jos heihin on varaa.

Hugh Hefner tunnetaan kiinnostuksestaan nuoriin naisiin. Seksielämänsä aktiivisena pitävä Playboy-luoja on kertonut kaataneensa elämänsä aikana tuhansia kaunottaria sänkyynsä. Bisnesmies harrastaa seksiä nykyisen tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa kerran viikossa.