Ninan bikinikurvit kuin maanpäällisestä paratiisista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

21-vuotias huippumalli Nina Agdal nousi kuuluisuuteen Sports Illustrated -lehden mallina. Sittemmin hänet palkattiin Victoria’s Secret -brändin leipiin, minkä myötä neitokaisen kurssi muotialalla onkin noussut entisestään.

The Wanted -yhtyeen komistuksen Max Georgen kanssa seurusteleva Agdal ikuistettiin tällä kertaa kuitenkin Sauvage-merkin uimapukukuviin. Otoksissa Nina salpaa lähes katsojan hengen esimerkiksi punaisissa bikineissä ja pronssinvärisessä kokouimapuvussa, jotka myötäilevät kaunottaren muotoja.

Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal vietti äskettäin poikaystävänsä Max Georgen kanssa aikaa Barbadoksella, Karibialla. Siellä he vuokrasivat pariksi päiväksi suurikokoisen katamaraanin, jonne noustessa George ei saanut katsettaan irti tyttöystävän takamuksesta. Aiemmin neito oli suhteessa Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinen kanssa.http://www.hollywoodtuna.com/?p=107360