Menestyvä nainen harrastaa muita vähemmän seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset joutuvat taistelemaan businessmaailmassa toisinaan jopa puolta enemmän kuin miehet uramenestystä saavuttaakseen. Jos kuitenkin nainen niittää menestystä ja pääsee huipulle, joutuu hän kohtaamaan muita ongelmia tavallisia leidejä enemmän.

Seeking Millionaire -sivusto paljastaa, että 74 prosenttia menestyvistä naisista harrastaa seksiä vähemmän kuin alemmassa asemassa olevat kanssasiskonsa. Lisäksi uraohjuksina sukkuloivat neitokaiset tuntevat itsensä 60 prosenttia vähemmän tyydytetyksi muihin naisiin verrattuna.

Menestyvien ja hyvin toimeen tulevien henkilöiden deittipalsta vinkkaa rikkaille naisille kolme vinkkiä, joiden avulla he saisivat enemmän tyydytystä makuuhuoneen puolelle. Ensinnäkin naisten kannattaa odottaa oikean herran saapumista elämään. Ilman intohimoa ei edes kannata siirtyä vällyjen väliin. Aidon tunteen kyllä tietää, eikä naisen tarvitse arpoa, että käyttääkö mies vain tilannetta hyödyksi.

Tunteista on hyvä myös puhua. Mikäli nainen salailee tuntemuksiaan, johtaa se yleensä myös huonoon ja epätyydyttävään suhteeseen. Siksipä menestyvän naisen on opittava vaihtamaan businessvaihde syvällisemmälle tasolle.

Vinkki numero kolme saattaa kuulostaa joidenkin uranaisten korvaan turhan tekaistulta, mutta jokaisen menestyneen naisen kannattaa vaihtaa seksileikeissä antaumuksella vapaalle. Kaiken ei todellakaan tarvitse olla normien mukaista ja säännöllistä, vaan jakkutakin ja kynähameen voi heittää jopa spontaanisti mersun takapenkille ja ryhtyä villeihin lemmenleikkeihin vaikkapa ostoskeskuksen parkkipaikalla.