Barbie miesten unelmavaimo? Totuus voisi olla tarua ihmeellisempi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehen kerrotaan sanoneen, että hänen unelmiensa vaimo ei puhu ja naisella on kultaisennoutajan luonne. Harvoin kuitenkaan puhumattomista ihmisistä riittää seuraa elämän loppuun saakka – ellei puhuta maailman kuuluisimmasta naisesta, Barbiesta.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Femail First kokeili ajatusleikkiä siitä minkälainen Barbie olisi tosielämässä. Moni nainen tavoittelee suosikkinuken ulkonäköä. Ensinnäkin, jos Barbie olisi oikea ihminen, olisi hän erittäin hiljainen. Jopa niin hiljainen, että kumppanilla ei olisi koskaan hajuakaan siitä, mitä nainen ajattelee ja ovatko kaikki asiat hyvin.

Ainakin ikihymyn perusteella Barbiella ei ole asiat hullummin, mutta jokainen kyllästyy mykkäkouluun ennemmin tai myöhemmin. Mitä ulkonäköön tulee, on Barbie aina kaunis ja edustava. Sen lisäksi, että häneltä löytyy vaatekaapista aina sopivia vaatteita, on hänen figuurinsa hyvin makoisa ainakin monen miehen mielestä. Kestomeikki ei lähde edes pesemällä ja valkoiset hampaat hohtavat kirkkaana hymyhuulten välistä.

Lisäksi Barbien tiedetään olevan itsenäinen nainen, joka kuitenkin ottaa kaikki avosylin vastaan. Moni mies ihailee menestyviä ja elämässään eteenpäin meneviä naisia, joten siinä mielessä Barbie edustaa malliesimerkkiä uutterasta kaunokaisesta. Lisäksi hän on uskollinen, eikä rinnalla ole nähty Kenin lisäksi muita hännystelijöitä.

Yksi huono puoli nousee eittämättä esille. Nimittäin seksi, sillä Barbiella ei ole lainkaan hyväilykeskuksina toimivia nännejä saati sukupuolielimiä. Ehkäpä Barbie uskookin parisuhteessa enemmän henkiseen kuin fyysiseen yhteyteen, vaikka ei sitä koskaan kerrokaan.