Claudia Romanin vartalossa jokainen sentti on priimaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani osaa kerätä katseet, minne tahansa meneekin. Usein hän viettää aikaansa Miami Beachilla bikineissä. Äskettäin hänet ikuistettiin paikalla suomalaisen mallin Jessica Edströmin kanssa.

shooting some fashion yet sexy looks for an Italian Magazine.... on Twitpic

31-vuotiasta Claudiaa kuvataan säännöllisesti lehtiin. Nyt hän julkaisi Twitter-blogissaan otoksia kuvauspäivästään, jossa hänet ikuistettiin metallinvärisissä asukokonaisuuksissa. Kaunotar vaikutti itse kovin ihastuneelta asuihinsa, sillä kehui tyyliä blogissaan.

– Seksikkäitä muotikuvauksia italialaiselle lehdelle… Rakastan niitä… Claudia kirjoitti kuvien oheen.

shooting some fashion yet sexy looks for an Italian Magazine.... on Twitpic

shooting some fashion yet sexy looks for an Italian Magazine.... on Twitpic

Claudia Romani pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja esiintyi siellä bikineissä. L’Aquilassa syntynyt Romani on asunut vuodesta 2010 lähtien Miamissa, Floridassa. Hän on esiintynyt aiemmin GQ, FHM, Maxim, Cosmopolitan ja More!-lehtien kansissa.