Kultainen Xbox One on täällä – hinta yli 7 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sony ja Microsoft julkaisivat uudet seuraavan sukupolven laitteensa. Microsoftin uunituore Xbox One -pelikonsoli tuli markkinoille viime kuussa ja kilpailee yhdessä Playstation 4 -konsolin kanssa joulun suosituimman viihdekekskuksen tittelistä.

Nyt Lontoon Harrods -tavaratalossa on myynnissä 24 karaatin kullalla päällystetty Xbox One -pelikonsoli. Konsoli ei pääse ihan jokaisen perheen pukinkonttiin, sillä sillä on huima 7.168,73 euron hintalappu. Kultaisia pelikonsoleita ilmestyy markkinoille yleensä joulun alla.

Lukuisat Xbox One -käyttäjät joutuivat äsken julman ja konsolilleen tuhoisan pilan kohteeksi. Eri sivustolla julkaistuissa ”ohjeissa” neuvottiin, kuinka uudella konsolilla voi pelata Microsoftin aikaisemman Xbox 360 -laitteen pelejä. Tosiasiassa ohjeen noudattaminen johti siihen, että pelikonsolista tulee käyttökelvoton.