Miley Cyrus paljasti vilauttelulle syyn: ”Olen niin noloissani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Miley Cyrusin Wrecking Ball -single pääsi äskettäin Google-hakupalvelun toiseksi haetuimmaksi kappaleeksi. Vuoden 2013 haetuin kappale on vieläkin suositumpi Harlem Shake. Sijoitus tuskin huippusuosittua tähteä haittaa.

Miley on nykyään jatkuvasti uutisoinnin kohteena. Tähti tunnetaan esimerkiksi twerkkaamisesta, kääpiöiden kourimisesta ja häiritsevän paljastavasta lavapukeutumisestaan. Eräs Cyrusin tunnetuin tavaramerkki on kuvissa poseeratessa suusta ulos tungettu kieli. 21-vuotias laulajatar on vihdoin paljastanut, mistä moinen tapa johtuu.

– Nolostun, kun ihmiset ottavat valokuvia. Se on oikeastaan totuus. Olen niin noloissani, että en tiedä mitä tehdä. En osaa hymyillä ja olen vain kiusaantunut, joten työnnän kieleni ulos. En osaa tehdä muutakaan, kertoi tähti Huffington Post -lehden mukaan Barbara Waltersin haastattelussa.

Taannoin Miley Cyrus pääsi MAD-lehden kanteen rivon poseeraustyylinsä kanssa. Tähti leikitteli tuossakin otoksessa kielellään. Suomalaiset pääsevät tulevana kesänä nauttimaan ensimmäistä kertaa Cyrusin lauluäänestä ja show’sta, kun poppari tulee 1. kesäkuuta Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan.