MILF-pila lähti pahasti käsistä – miten itse olisit reagoinut?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MILF-sanalla tarkoitetaan yleensä äitiä, joka on monen nuoremmankin miehen mielestä seksuaalisesti haluttava ja hyvin säilynyt tapaus. American Pie -elokuvassa nähdään legendaarinen tämän lajin edustaja Stiflerin äiti, joka saa lukiopojat henkäilemään ihastuksesta.

Kuva: YouTube

Nyt Roman Atwood -niminen pilailija on tehnyt onnistuneen huijauksen, sillä mies sai vakuutettua erään ystävänsä siitä, että hän oli sängyssä tämän äidin kanssa. Videolla nähdään, kun humalainen Vitaly-ystävä palaa kotiin juhlimasta ja näkee oman äitinsä pedissä frendinsä kanssa. Lopputulos on historiaa.

Mies nimittäin ryntää hakkaamaan kaveriaan raivoisasti. Atwood saa aika monta iskua kasvoihinsa, ennen kuin äidin huuto saa järkyttyneen tappelupukarin lopettamaan. Vitalyn yhden illan juttu kauhistelee tilannetta ovelta.