Miley Cyrus pokasi miljoonien naisten päiväunen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Miley Cyrusin Wrecking Ball -single pääsi äskettäin Google-hakupalvelun toiseksi haetuimmaksi kappaleeksi. Taannoin Liam Hemsworthista eronnut poptähti on nyt pokannut uuden miehen, joka sattuu olemaan miljoonien naisten päiväuni.

Cyrusin kerrotaan nimittäin deittailevan nykyisin Hercules-elokuvan komistusta, Kellan Lutzia, jota naiset ovat kuolanneet jo muun muassa Twilight-elokuvissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

21-vuotias laulajatar paljasti äskettäin miksi hän esittelee niin usein kieltään.

– Nolostun, kun ihmiset ottavat valokuvia. Se on oikeastaan totuus. Olen niin noloissani, että en tiedä mitä tehdä. En osaa hymyillä ja olen vain kiusaantunut, joten työnnän kieleni ulos. En osaa tehdä muutakaan, kertoi tähti Huffington Post -lehden mukaan Barbara Waltersin haastattelussa.

Taannoin Miley Cyrus pääsi MAD-lehden kanteen rivon poseeraustyylinsä kanssa. Tähti leikitteli tuossakin otoksessa kielellään. Suomalaiset pääsevät tulevana kesänä nauttimaan ensimmäistä kertaa Cyrusin lauluäänestä ja show’sta, kun poppari tulee 1. kesäkuuta Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan.