Televisiojuontajatar viettelee alusvaatekuvissa: ”Hyvää Joulua!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart on nähty viime aikoina Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa. Neitokainen on päätynyt työnsä ansiosta myös paparazzien huomion keskiöön ja useat viihdelehdet ovat noteeranneet hänen eksoottisen kauneutensa.

Sylviellä on nimittäin indonesialaisia juuria, jotka luovat särmää vaaleaan kauneuteen. Nyt nainen poseraa jälleen Hunkemöller-brändin kuvissa. Alusvaatteisillaan nähtävä neito omaa seksikkään vartalon, joka saa katsojan ihastelemaan samalla myös rohkean vietteleviä alusasuja.

35-vuotias Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin futisvaimo oltuaan naimisissa Rafael van der Vaartin kanssa. Sylvie on viettänyt vuoden mittaan aikaansa lomilla, ja viimeksi hänet ikuistettiin Miami Beachilla bikineissä.