Kun fanitus menee överiksi… Tältä näyttää Miley Cyrusin superfani

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus on monen teini-ikäisen idoli muun muassa kapinallisen käytöksensä vuoksi. Usein Cyrusin kaltaiset laulajattaret tavoittavat hyvin nuoren yleisönsä, mutta heillä voi myös olla vanhempia ja vielä fanaattisempia faneja, jotka ovat todella omistautuneita idolilleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällainen pelottava tapaus on tavattu Britanniassa, jossa 40-vuotiaalla Miley Cyrus -fanilla kerrotaan olevan 22 Miley-aiheista tatuointia kehossaan. Carl McCoidin kädet, jalat, selkä ja rintakehä ovat täynnä laulajan kuvia, lainauksia ja laulun sanoja. Miehen mukaan hänen innostuksensa tähteen alkoi vuonna 2009 fanikuvien keräämisellä.

McCoid väittää, ettei hänen pakkomielteensä tähteen aiheuttanut vuonna 2011 tapahtunutta avioeroa, vaikka silloinen vaimo piti teinilaulajan ihannointia hieman outona aikuiselle miehelle. 21-vuotias Miley Cyrus on tietoinen McCoidista, ja pitää miehen fiksaatiota karmivana. Fani on harkinnut ammattiapua selvittääkseen päänsä, uutisoi Daily Mail -sivusto.