Historian komein piparkakkuteos? Tällaista ei rakenneta hetkesssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulun alla julkisuuteen nousee mitä upeampia piparkakkutalorakennelmia, ja uhkarohkeimmat rakentavat ruskeasta taikinaherkusta jopa suurikokoisia linnoja ja kaupunkeja. Nyt verkossa on julkaistu poikkeuksellisen näyttävän piparkakkuluomuksen kuva, joka saa hieraisemaan silmiään.

Kuvassa on nimittäin Transformesrs-universumista tuttu Optimus Prime -niminen hahmo. Mikäli piparkakkurobotin tekijällä on kaavat tallessa, toivoisi moni myös niiden ja rakennusohjeiden julkaisemista. Katso kuva tästä.

Optimus Prime on Autobottien johtaja, joka pystyy muuntautumaan tarpeen vaatiessa rekaksi. Piparkakkutaloja tehdään yleensä ennen joulua ja ne koristellaan perinteisesti ranskanpastilleilla ja tomusokerikuorrutteella.