Miley Cyrusin masturbointivideo nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poppari Miley Cyrusin hittisingle pääsi äskettäin Google-hakupalvelun toiseksi haetuimmaksi kappaleeksi. Ensi kesänä Suomessa esiintyvä laulajatar on ollut yksi kuluneen vuoden puhutuimmista ilmiöistä erityisesti ulkomusiikillisten seikkojen vuoksi.

Miley Cyrus julkaisee myöhemmin tällä viikolla uuden Adore You -musiikkivideonsa. Poptähti on tarjoillut videosta esimakua Instagram-tilillään, ja sen perusteella hän tulee jatkamaan entistäkin rohkeammalla linjalla. Lyhyissä videopätkissä Miley Cyrus näyttää muun muassa vilauttavan nänniään ja masturboivan kameran edessä. Katso kuvat tästä.

Taannoin Miley Cyrus pääsi MAD-lehden kanteen rivon poseeraustyylinsä kanssa. Tähti leikitteli tuossakin otoksessa kielellään. Suomalaiset pääsevät tulevana kesänä nauttimaan ensimmäistä kertaa Cyrusin lauluäänestä ja show’sta, kun poppari tulee 1. kesäkuuta Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash