Saituuden huippu: Miehen jouluateria koostuu pelkistä raadoista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin miehestä, joka ravitsee itseään tien poskesta löytyneillä eläinten raadoilla. 46-vuotias mies kertoi syövänsä muun muassa auton alle jääneitä hiiriä, siilejä, puluja, lokkeja ja variksia. Syynä on se, että näin hän voi säästää rahallisesti.

Sama teema säilyy nyt myös miehen joulun vietossa. Brittimies kertoi äskettäin Daily Mirror -lehdelle, että hänen jouluateriansa koostuu luomuvihannesten ja kotona kasvatettujen herkkusienten ohella ketun, peuran ja fasaanin lihasta. Kyseiset lihaherkut mies metsästää tien poskesta.

– Mielestäni ihmisten pitäisi syödä enemmän tielle jääneitä raatoja. Pyydän vakavasti ihmisiä tekemään niin mieluummin kuin tuhlaamaan eläinten elämiä, kertoi Jonathan McGowan lehdelle.