Tonttutytöt twerkkasivat jouluterveiset videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joulun aikaan liittyy monia perinteitä, kuten asiaankuuluvaa ruokailua, lahjoja ja yhteistä lomanviettoa perheen ja ystävien parissa. Kiitos Miley Cyrusin aiheuttaman villityksen jouluun liittyy nyt peruuttamattomasti myös twerkkaaminen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräällä nettivideolla nähdään nyt kahden tytön tekemä twerkkausvideo, jossa he versioivat tutun Rockin’ Around the Christmas Tree -kappaleen uudelleen. Avery ja Nicole Kazanin käsissä kappale vääntyy muotoon Twerking Around the Ratchet Tree, ja neitokaiset pistävät parastaan sekoillessaan peput pystyssä.

Tonttuhattuiset kaunottaret heiluttelevat takamustaan estottomasti, ja he tekevät niin myös ylösalaisin seinään nojaten. Monelle video voi antaa vaihtelua perinteisempiin joululauluihin. Kaikki päättyy juuri siten, kuin tämänkaltaisen videon voisi kuvitellakin loppuvan – neitokaisten ruokasotaan.