Miley Cyrusin kohuvideo julki – lähempänä aikuisviihdettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Miley Cyrusin hittisingle pääsi äskettäin Google-hakupalvelun toiseksi haetuimmaksi kappaleeksi. Ensi kesänä Suomessa esiintyvä laulajatar on ollut yksi kuluneen vuoden puhutuimmista ilmiöistä erityisesti ulkomusiikillisten seikkojen vuoksi.

Äskettäin kohistiin hänen uudesta Adore You -musiikkivideostaan, joka julkaistiin eilen ja keräsi alle vuorokaudessa 2,5 miljoonaa katselukertaa ja määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Kohuttu video täytti odotukset, sillä siinä Miley Cyrus ottaa askeleen lähemmäksi aikuisviihteellisiä tuotantoja.

Taannoin Miley Cyrus pääsi MAD-lehden kanteen rivon poseeraustyylinsä kanssa. Tähti leikitteli tuossakin otoksessa kielellään. Suomalaiset pääsevät tulevana kesänä nauttimaan ensimmäistä kertaa Cyrusin lauluäänestä ja show’sta, kun poppari tulee 1. kesäkuuta Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan.