Miley Cyrus esittää kovempaa tyttöä kuin onkaan: ”Lapsellinen seksifriikki”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrus on nykyään jatkuvasti uutisoinnin kohteena. Tähti tunnetaan esimerkiksi twerkkaamisesta ja kääpiöiden kourimisesta. Lisäksi hän näyttelee mielellään kielensä lisäksi vartalonsa paljasta pintaa. Uusin Adore You -musiikkivideo ei ole kaukana aikuisviihteestä.

Nyt Miley Cyrus on kyllästynyt häntä koskeviin kohupuheisiin ja väittää, että mediassa nähtävä Miley Cyrus on pelkästään hänen rock’n’roll -tyylinen roolinsa, jota hän pitää tarkoituksella yllä.

– Ihmiset luulevat, että olen lapsellinen seksifriikki, joka nappailee ekstaasia ja kirjoittaa sanoituksia päivästä toiseen. Eikö kukaan ole koskaan kuunnellut rokkia? Miley Cyrus kysyy New York Timesin lukijoilta.

Hän myös vakuuttaa, että seksi on yhtä suuri osa musiikkivideoita kuin koko illan elokuviakin. Hän ei myöskään kertomansa mukaan pukeudu arkisin nallekarhuksi tai hinkkaa itseään Robin Thickeä vasten. Aiemmin Miley Cyrusin ongelmana oli pinttynyt Disney-hahmon kuva, kun häntä verrattiin koko ajan esittämäänsä Hannah Montanaan. Nyt se ei ole enää ongelmana, mutta nainen on uuden rouheamman roolinsa johdosta menettänyt jopa ystävänsä.

– Minulla ei ole enää kuuluisia ystäviä, koska he pelkäävät maineeni tahrivan myös heitä.

Eräs Cyrusin tunnetuin tavaramerkki on kuvissa poseeratessa suusta ulos tungettu kieli. 21-vuotias laulajatar paljasti äskettäin, että hän näyttää kieltään koska ei osaa hymyillä. Suomalaiset pääsevät tulevana kesänä nauttimaan ensimmäistä kertaa Cyrusin lauluäänestä ja show’sta, kun poppari tulee 1. kesäkuuta Helsinkiin osana Bangerz-maailmankiertuettaan.