Mies ei tuonut olutta kaupasta – nainen pahoinpiteli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juhlapyhät ovat joillekin henkisesti rasittavia, ja olemme kuulleet lukuisia tarinoita siitä, kuinka juopunut perheenisä ajaa vaimon ja lapset aattoiltana pihalle kirveen kanssa. Viimeisin jouluun liittyvä kauhutarina kantautuu kuitenkin rapakon takaa, Yhdysvaltojen Etelä-Carolinasta.

Helen Ann Williams oli koristellut kotinsa asianmukaisesti joulukuntoon ennen pyhien alkamista. 44-vuotias nainen ei kuitenkaan tiennyt ennen juhlapäivää, että yhdestä hänen keraamisesta oravastaan tulisi vaarallinen teräase.

Williamsin aviomies oli mennyt joulupäivänä paikalliseen kauppaan aikaisille ostoksille, mutta kauppalistalla olleet oluet jäivät hankkimatta, koska niitä ei saanut ostaa ennen aamuyhdeksää.

Mies palasi kotiin ja alkoi tehdä itselleen voileipää oluenjuonnin sijaan. Helen kuitenkin raivostui oluen puuttumisesta siinä määrin, että löi miestään keraamisella oravalla päähän ja rintaan. Koriste-esineestä aiheutui verta vuotavia haavoja ja mies toimitettiin sairaalahoitoon. Helen joutuu sen sijaan odottamaan olutta kaltereiden takana 10.000 dollarin takuista vastaan, Gawker raportoi.