Jalkapallotähti loukkaantui ottelussa – pikkupoika lähetti koskettavan kirjeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheilussa koetaan suuria tähtihetkiä ja myös ikäviä loukkaantumisia. Amerikkalainen jalkapallo on lajeista erityisen vauhdikas. Bengals -joukkueen tähtipelaajan Kevin Huberin uutisoitiin vastikään loukkaantuneen pelikentällä vakavasti.

Mies nimittäin mursi leukansa ottelussa Steelers -joukkuetta vastaan. Vastapuolen pelaaja Terrance Garvin iski miestä tavalla, jonka on ajateltu johtaneen leuan murtumiseen. Kevin Huber ei pysty loukkaantumisen takia jatkamaan pelaamista enää tällä pelikaudella.

Fanit ovat muistaneet Huberia sydäntä lämmittävillä terveisillä. Eräs herttaisimmista tuli seitsemänvuotiaalta Nicholas Andrew Johnsonilta. Pieni fani oli tehnyt idolilleen kirjeen, jossa hän tsemppasi tätä toipumaan vammastaan pian.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Hyvä Kevin, toivon, että voit pian paremmin. Olen vihainen Steelersille, koska olet ykköspelaajani. Olen seitsemän vuotta vanha ja rakastan Bengals ja Bearcats -joukkueita. Tiedän, että pelasit Bearcatseille ja Bengalseille ja rakastan niitä. Toivon, että pelaaja Steeler menettää talonsa ja että hänen täytyy asua autossaan. Parane pian, Nicholas Andrew Johnson.