Mel Gibsonin ura laskussa – kädenojennus yllättävältä taholta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1980- ja 90 -lukujen suosikkinäyttelijöihin lukeutuva Mel Gibson on viime vuosina ollut Hollywoodin suosituimmuusasteikolla viemärirotan tasolla. Syynä alan ihmisten kiinnostuksen menettämiseen lienevät tähden sekoilut. Rasistiset kommentit ja vihanpurkaukset ovat tehneet Gibsonista miehen, jonka kanssa ei haluta näyttäytyä punaisella matolla.

Kaikki saattaa kuitenkin muuttua taas pian parempaan suuntaan, kun Iron Man saapui apuun. Robert Downey Jr. onnistui itsekin taannoin tekemään näyttävän paluun elokuvamaailmaan useiden päihdehuuruisten vuosien ja B-luokan elokuvien jälkeen. Iron Man -elokuvista näyttelijöiden eliittiin noussut 48-vuotias tähti haluaa tehdä saman myös huippulahjakkaalle Gibsonille, jonka ura on ollut jäissä.

Radar Online -lehden mukaan Robert Downey Jr. haluaa antaa Gibsonille roolin uudesta The Avengers -elokuvasta. Seuraavien neljän vuoden aikana kyseisiä supersankarielokuvia on tulossa uutisten mukaan vielä pari kappaletta. Myös näyttelijätär Jodie Fosterille kaavaillaan roolia elokuvasarjasta.

– Hän haluaa tuoda Melin ja Jodien Marvel-universumiin, luultavasti yhteen Avengers-elokuvista. Robert on pitkään unelmoinut auttavansa heitä saavuttamaan saman suosion kuin minkä itse onnistui saamaan viime vuosina, kertoi lähde sivustolla.

Jodie Foster on Oscar-voittaja ja arvostettu näyttelijä, joka ei ole kuitenkaan näytellyt monissa menestyselokuvissa. Mel Gibsonin ura on taas laskenut kuin lehmän häntä miehen henkilökohtaisen elämän sekoilujen takia. Rattijuopumus, rasistiset kommentit ja entisen tyttöystävän pahoinpitely tekivät tähdestä viimeisten vuosien aikana kartellun miehen.