Kaksosille tuli eri syntymäpäivät ja -vuodet – syntyivät juuri vuodenvaihteessa

Ohhoh! · Stara.fi

Vuoden vaihteessa lehdet bongaavat usein päättyneen vuoden viimeisenä syntyneen pienokaisen ja samoin vastaavasti myös uuden vuoden ensimmäisenä syntyneen. Nyt molemmat tapaukset löytyvät eräässä kaupungissa samasta perheestä uskomattoman sattuman ansiosta.

Kanadan Torondossa tyttökaksoset Gabriella ja Sofia syntyivät täsmälleen vuodenvaihteessa, joten ensimmäiseksi ulos tullut syntyi 31.12.2013 ja toiseksi tullut 1.1.2014. Samanaikaisesti syntyneille lapsille tuli siis virallisesti sekä eri syntymäpäivät että myös syntymävuodet.

Kaksostytöt syntyivät hieman ennen aikojaan, sillä heidän laskettu aikansa oli vasta 19. tammikuuta CTV News uutisoi. Tyttöjen äiti Lindsay Salgueiro oli uutisten mukaan tyytyväinen vastasyntyneidensä saamaan huomioon.