Kissatko ahneita lemmikkejä? Tässä siitä todiste videona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kissat ovat itsenäisiä ja luonteikkaita otuksia, jotka voivat usein yllättää käytöksellään. Kerroimme taannoin erään yliopistoprofessorin lausunnosta, jonka mukaan kissat todellisuudessa vihaavat omistajiaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt tuoreen videon perusteella ne eivät suhtaudu suopeasti myöskään lajitovereihinsa. Punaturkkinen kissa puolustaa YouTube-videolla varsin urheasti paikkaansa kolmen kissanruokakupin valtiaana. Se ei anna muille kissoille mahdollisuutta nautiskella ruoasta, vaan työntää niitä päänsä avulla pois ruokapaikalta.

Omistajien on syytä olla tarkkana ruokkiessaan kissojaan. Taannoin uutisotsikoihin nousi tapaus, jossa kissanpentu miltei kuoli, koska sille oli syötetty vegaaniruokaa. Eläinlääkärit muistuttivat tämän jälkeen, ettei lihansyöjäeläimelle voi antaa pelkkää kasvisravintoa, koska se voi vaikuttaa dramaattisesti tämän terveyteen.