Nina Agdal värisyttää bikineissä – varsinainen Bond-tyttö

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Nina Agdal nähtiin taannoin Go See -lehden kansikuvatyttönä. Tuntemattomuudesta mallimaailman eliittiin viime vuoden aikana noussut kaunotar on päässyt Victoria’s Secret -merkin käytetyimpien mallien joukkoon.

Nyt 21-vuotias mallikaunotar on ikuistettu Beach Bunny -uimapukumerkin kuviin. Nina on onnistunut eläytymään otoksissa toiminnallisiin tunnelmiin, sillä hänen viehkeä ulkoasunsa henkii Bond-tytön seksikkyyttä. Neitokaisen päällä nähtävät sporttiset bikiniasut aloittavat vuoden 2014 kuumissa merkeissä.

Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal on deittaillut The Wanted -yhtyeen laulajaa, Max Georgea lokakuusta 2013 lähtien. Pari kuvattiin loppuvuodesta Barbadokselta lomailutunnelmista. Agdalin malliura sai alkusysäyksen vuoden 2012 Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kuvista, joiden jälkeen työtarjouksia alkoi sadella muualtakin.