Citymarketin intiimituotteesta nettihitti: ”Anaalia varten suunniteltu”

Lifestyle · Stara.fi

Verkossa nettihiteiksi nousevat asiat voivat usein tulla hyvinkin yllättävistä paikoista. Parhaillaan sosiaalisissa medioissa leviää linkki Citymarket-kauppaketjun verkkosivulle, jossa esitellään monien mielestä mielenkiintoinen tuote, irrotettava suihkupää intiimialueille.

Intiimialueen suihku poikkeaa muotoltaan huomattavasti tavanomaisesta, sillä se on selvästi tarkoitettu työnnettäväksi sisään ihmisen ruumiinonteloon ja sen 15 sentin pituus ja kahden sentin halkaisija vastaavat pitälti miehen sukuelintä

Kuva: Citymarket
Kuva: Citymarket

– Intiimialueille, kuten anaalia varten suunniteltu irroitettava suihkupää kiertellä, tuotetta kuvaillaan verkkosivuilla.

Eräs varsinkin naisten suosima masturboinnin väline on juuri suihku, joten tämän tuotteen uskotaan löytävän kohderyhmänsä erityisesti sieltä. Monet sivua sosiaalisessa mediassa kommentoineet ovat tyytyneet kuitenkin lähinnä hihittelemään pikkutuhmille ajatuksille.