Stringit eivät katoa – mummotyyli vain hetken hairahdus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Hollywood-julkkisten yleistyvästä trendistä käyttää alati peittävämpiä bikinien alaosia. Niin sanotut mummobikinit ovat etenkin pin-up -tyyliä suosivien makuun ja äsken jopa Rihanna kuvattiin varsin peittävissä uimahousuissa rannalla.

Nyt Daily Mailin muotiasiantuntijat paljastavat, että alusvaatteiden suurempi kangasmäärä on vain ohimenevä villitys, ja narumaiset stringit tekevät nyt kovaa nousua takaisin naisten jalkoihin.

Moni muistaa vielä kauhulla ajan, jolloin narustringit loistivat naisten housujen ja paidan välistä. Nyt kuitenkin Abbey Crouchin, Miley Cyrusin, Lady Gagan ja Rihannan viimeisimmät kuvat osoittavat, että stringit ovat tehneet paluun ja ovat tämän vuoden hittituote numero yksi.

Kaikki eivät muoti-ilmiöstä huolimatta suostu pukeutumaan stringeihin kuin spesiaalitapauksissa. Joidenkin gynekologien mukaan stringeissä saattaa piillä terveysriski, ja niiden käyttäjät ovat vaarassa sairastua herkemmin virtsatie- ja emätintulehduksiin.