Katusoittaja järjesti odottamattoman esityksen – tällaista ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään varsinkin kesäisin runsaasti katusoittajia, jotka lähes poikkeuksetta piristävät kaupunkikuvaa selvästi. Talviaikaan katusoittajat ovat kuitenkin muuttaneet tilapäisesti etelän lämpimille kaduille. Nyt verkossa nähdään poikkeuksellisen taidokas katusoittaja-viulisti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viulisti on keikkailemassa yksin, mutta onnistuu kuitenkin soittamaan musiikkia kokonaisen orkesterin edestä. Hänellä on nimittäin mukanaan sampleri, johon hän onnistuu tallentamaan soittamiaan niin sanottuja looppeja. Niiden avulla mies soittaa osan kerrallaan ja niistä muodostuu lopulta yllättävän kaunis kokonaisuus. Videolla soitettavana on OneRepublicin Secrets, jonka alkuperäisen version voit kuunnella tästä alta.